• 4
  • 5
  • 6
  • 7

DSO kreeg Velox op bezoek, waarvan DSO de eerste zaalwedstrijd verloor. Met de tribunes weer lekker gevuld mocht de pupil van de week : Sharona Engelen de traditionele bal uitnemen, die helaas net mis ging, maar wel goed werd genomen. DSO ging goed van start en ging met 7-3 de rust in.

DSO begon de tweede helft een beetje onoplettend. Velox kwam steeds terug op een marge van twee punten. Toch DSO won uiteindelijk de wedstrijd, ondanks de af en toe warrig fluitende scheidsrechter met 13-10.

DSO 3 had de return tegen Kinderdijk 4 afgelopen zaterdag op het programma. In de eerste wedstrijd liep DSO in de eerste helft direct tegen een onoverbrugbare achterstand en verloor de wedstrijd. Dus DSO had wat goed te maken! Het eerste beste schot van Jurgen Leijten was direct raak!! Daarna volgende niet veel later de 2-0 van Wilbert Bongers. Kinderdijk deed wel wat terug, maar DSO kon gaan rusten met een comfortabele 8-4 tussenstand. In de tweede helft zette DSO het goede spel door, Kinderdijk zakte verder weg, DSO bleef goed en verzorgd spelen. Hierdoor behaalde DSO 3 (eindelijk) de eerste thuisoverwinning van dit zaalseizoen met een 20-10 overwinning. Jurgen Leijten, Wilbert Bongers en Ruben Karel waren deze week de drie topscoorders van DSO 3, alle drie met 5 doelpunten per persoon.

DSO jeugd
DSO A2 begon de wedstrijd wel goed. De verdediging was goed maar jammer genoeg wilden onze schoten er maar niet in. Maar na 18 minuten scoorde Tim van Kaam toch nog met een schot. 1-0 Jammer genoeg ging het daarna in de verdediging wat minder en stond het al snel weer 1-1. Toen ging er gelukkig snel weer een schot in van Ben Stam 2-1. Maar ook de aanval van ADO werd gescoord en het stond weer 2-2. Net voor de rust scoorde ADO nog een keer en stond het 2-3.
Gelukkig waren we in de tweede helft weer heel gemotiveerd en ging het verdedigen een stuk beter en het stond al snel weer 3-3. Maar ADO liet zich niet kennen en scoorde vrij snel achter elkaar 2 doelpunten. Waarvan een afstandschot. Het stond toen 3-5. Tim werd gewisseld voor Jean-Paul Commereuc zodat er misschien bij ons ook wat meer schoten erin gingen. Daphne Strootman maakte nog een mooi schot 4-5. Maar daarna hoe vaak we ook schoten hoe zuiver ze ook waren geen van alle schoten wouden meer raak gaan. En jammer genoeg scoorde ADO ook nog een doorloopbal en het stond 4-6.