• 5
  • 6
  • 7

DSO 1 en 2 kwamen afgelopen weekend niet in actie. Verder speelden alle teams thuis in de Niervaert.

DSO 3 nam het op tegen Ondo, een belangrijke wedstrijd voor beide teams, voor DSO 3 betekende winst een goede stap naar lijfsbehoud in de derde klasse.

Voor Ondo 2 betekende winst  aansluiting met nummer 6 en 7 in de stand. Dus DSO 3 wist wat ze te doen stond. De opening was voor DSO 3, maar Ondo wist het nog gelijk te trekken, maar daarna was het een scherp DSO dat de scores doortrok naar een 9-3 ruststand. Als het geluk wat meer aan DSO kant lag, veel ballen draaide uit de korf, kon de score nog hoger zijn. De tweede helft werd het tempo wat minder hoog mede doordat Ondo steeds meer ruimte gaf in de verdediging. De scores gingen in het begin nog om en om, maar uiteindelijk werd het een verdiende 16-7 overwinning voor DSO 3. Waarbij Wilbert Bongers en Ruben Karel allebei goed waren voor de helft van de productie, beiden 4 doelpunten en Debora Schreuders ook haar doelpuntensaldo opkrikte met 3 doelpunten.

DSO 4 zette de lijn van winst door tegen Korbatjo. Jeroen Strootman was behoorlijk op schot. De wedstrijd werd simpel gewonnen door DSO.

DSO 6 speelde thuis tegen de nummer 2 van de competitie Ventura Sport 4.

DSO opende de score maar al snel werd het 1-1, na 2-2 stand liepen de gasten uit tot een 2-6 voorsprong.

Na een paar prachtige treffers aan DSO zijde Kwam DSO steeds dichterbij en gingen zelfs met 7-6 de rust in.

In de tweede helft met weer een paar frisse dames en heer en door ook een paar zeer fraaie doelpunten van Ria Verkijk en Marianne Posthumus gaf DSO de voorsprong niet meer uit handen.

Eindstand 13-9 , volgende week speelt DSO 6 weer thuis tegen Deetos.