• 4
  • 5
  • 6
  • 7

DSO 1 De eerste wedstrijd van 2012 mocht DSO 1 afreizen naar Koudekerke om te spelen tegen Stormvogels. Het laatste competitieduel van 2011 werd helaas verloren. Wil DSO dit seizoen zijn doelstelling behalen moest er gewonnen worden van Stormvogels. De geschiedenis leert ons dat het altijd lastige duels zijn in Koudekerke. Maar na 2 weken rust en een 2e plek op de West-Brabant cup ging DSO vol zelfvertrouwen van start. DSO opende de score. Na een verdedigende fout kwam Stormvogels op gelijke hoogte.

De tweede aanval scoorde daarna twee keer achter elkaar waardoor er een gaatje geslagen werd. De aanvallen werden vaak niet afgemaakt, maar dankzij goed verdedigingswerk ging DSO uiteindelijk met 3-7 voorsprong de kleedkamer in. In de tweede helft kon helaas de voorsprong niet verder uitgebouwd worden. De tegenpartij pikte ook doelpunten mee. De winst kwam niet meer in gevaar. DSO wint de eerste wedstrijd van 2012. Doordat Blauw-Wit punten heeft verloren aan TOGO klimt DSO weer een plaatsje in de ranglijst. Volgende week speelt DSO voor de tweede keer dit seizoen de derby tegen VIOS. DSO is vastbesloten om de goede lijn dan weer door te zetten.