• 5
  • 6
  • 7

DSO 1 pakte afgelopen weekend een punt tegen NIO uit Rotterdam.

De eerste helft leek DSO voor een overwinning te kunnen spelen. Ruststand 8-6. In de tweede helft ging dit nog door totdat NIO een aantal keer achterelkaar wist te scoren en DSO in eens tegen een punt achterstand aan keek. In de allerlaatste minuten wist de thuisploeg deze achterstand naar een gelijkspel om te buigen. Afgelopen woensdag wist DSO de Noordwesthoekse derby helaas niet winnend af te sluiten.

DSO 2 begon de wedstrijd niet sterk. De tegenstander wist uit te lopen naar een 1-3 voorsprong. Daarna begon het bij DSO 2 beter te lopen en met rust was het 4-5. Na de rust kon de thuisploeg door de vele kansen meer druk leggen op de tegenstander en door een treffer van Paul Langeweg in de een na laatste minuut een nipte zegen te behalen.

DSO A1 moest uit spelen tegen Oranje Wit. Al snel werd duidelijk dat het A1 de punten mee ging nemen naar Klundert, want met rust was het al 2-7. Na de rust wisten de DSO'ers hun score te verdubbelen door de gecreëerde kansen goed af te maken.

De fancy fair was een succes afgelopen weekend! Het was gezellig druk en door onder andere het rad van avontuur en de plantenmarkt heeft het aardig wat opgebracht voor de DSO clubkas. Dank aan alle bezoekers en aan alle vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt voor DSO!