Hallo iedereen!

We gaan het trainen weer wat uitbreiden nu het weer wat lekkerder weer wordt en de avondklok een uurtje later in gaat. Ook voor de 27+ groep van het 3e t/m het 7e komt er op de maandag een uur vrij om in viertallen te gaan trainen. Het trainingsschema is hieronder te vinden.

Daarnaast zijn we aan het kijken om voor de jeugd op een aantal zaterdagen weer wat extra’s te organiseren. Denk hierbij aan onderlinge wedstrijden zoals in de zaal, of aan clinics. Hou de socials en de website dan ook goed in de gaten!

Sowieso hebben we voor de senioren nog de mogelijkheid om zich in te schrijven voor het schotcircuit op zaterdag. Maar om dit mogelijk te maken zijn we nog op zoek naar toezichthouders voor tijdens dit uurtje! Dus zie je het niet zitten om zelf een balletje te schieten, maar wil je wel graag weer een keertje bij de korfbal komen? Of wil je gewoon graag een handje helpen en tegelijkertijd weer wat bekenden zien? Kun je je hier voor opgeven door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Als laatst willen we jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen vanuit de KNKV. Die hebben voor de voorjaarscompetitie een routekaart afgegeven (Routekaart-competitie-voorjaar-2021.pdf (knkv.nl)). Op deze routekaart staat aangeven wanneer de wedstrijden gespeeld worden bij de verschillende aanvangsdata. De KNKV volgt voor de mogelijkheden hierin de activiteiten van het NOC*NSF en het oordeel van de rijksoverheid. De uiterlijke startdatum om überhaupt aan de voorjaarscompetitie te beginnen is 29 mei 2021. Het is overigens ook mogelijk dat er alleen een competitie komt voor de jeugd. Maar zodra wij meer weten horen jullie dit gelijk!

Betreft de routekaart geldt voor de selectie 1/2 het kopje ‘Wedstrijdkorfbal doorlopende competitie’ en voor de jeugd en overige senioren teams het kopje ‘Breedtekorfbal / wedstrijdkorfbal herindeling’.

Als jullie vragen hebben, schroom dan niet deze te stellen! Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (jeugd t/m B) of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (A + senioren).

Met sportieve groeten,

Erik